This website is using cookies. Learn more..
 • ganoderma ganoderma-text IT IS CONSIDERED A VERY
  EFFECTIVE HERB FOR
  THOUSANDS OF YEARS IN CHINA.
  IT IS A VIRTUOUS PLANT,
  WHICH DOES NOT HAVE SIDE
  EFFECTS EVEN AFTER LONG TERM USE.
  IMPROVES THE GENERAL CONDITION AND
  THE SELF-HEALING ABILITY OF THE BODY.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL THE COMPANY UNDERTAKES THE
  ENTIRE PROCESS, FROM CULTIVATION
  TO PROCESSING TO MARKETING.
 • ganoderma MAKE YOUR
  DREAM COME TRUE WITH DXN!
  STICK TO
  YOUR HEALTH!
  BE FINANCIALLY
  INDEPENDENT!
  LIVE ON A HIGHER
  STANDARD OF LIVING!
  ACHIEVE
  YOURSELF!
video JOIN
NOW!
 

Newsletter sign up

Given name:

E-mail:

Product Information
Business opportunity

Type the word!

captcha
Get a new text!

Firstly the coffee caught my attention. I realized, that my ordinary, 3in1  coffee hasn't quickened me anymore: it made me more unpointed and stressed, so I tried to leave this kind of coffee, but I missed the coffein and the taste. That' when I met with product of the DXN. Since that day I drink it every day I never felt side-effects of the coffee, like before.

 

I didn't want to deal with business, but as time went by, I realised that people around me keep asking me about my coffee and after testing it, they started to order it, and it became their regular habit. I mean, basically the coffee sold itself.

 


Elsõként a termék (kávé) keltette fel az érdeklõdésemet. Kezdetben élénkített a (hagyományos) kávé, de az utóbbi idõben azt vettem észre, hogy miután megiszom a reggeli (3in1) kávémat, inkább tompább vagy feszült leszek, mint élénk. Igyekeztem elhagyni ezt a fajta "hagyományos 3in1" kávét, de hiányzott :) Éppen jókor jött a DXN terméke. Azóta ezt  iszom, és nem tapasztalom a korábbi kellemetlen érzéseket.

 

Nem szándékoztam az üzlettel foglalkozni, de egy idõ után azt vettem észre, hogy a környezetemben többen is felfigyeltek arra, hogy milyen kávét iszok és kóstolás után már õk kérték rendszeresen az újabb csomagot. Ígyhát az üzleti lehetõség is el kezdett érdekelni. Noha még korábban elhatároztam (miután kipróbáltam néhány hasonló üzletet), hogy MLM-ben többet nem veszek részt. Ekkor még csak éreztem, hogy ez valahogy más, mint a többi. Tetszett, hogy az elõadások többségében online zajlanak az interneten keresztül, így mindenki otthonról, kényelmesen hallgathatja az új információkat, tapasztalatokat.

 

Üzletünket lehetõségünk van online marketing formájában is építeni. Ha tiltakozol az MLM üzlet ellen, ez a változat kiküszöböli a legtöbb olyan tényezõt, ami az MLM üzletben zavar téged, megtartja viszont annak minden pénzkereseti elõnyét! Akkor is mûködik és dolgozik helyetted ez a profi "gépezet", amikor épp külföldön tartózkodsz, vagy pedig alszol...

 

A legkedveltebb termékünk egy élvezeti cikk ...a kávé, amit nem kell bemutatni senkinek, nem kell gyõzködni az embereket. Nem kell titokzatoskodó telefonokkal termékbemutatókra csábítani másokat. Ezt szívesen megkóstolja/fogyasztja mindenki, aki egyébként is kávézik.

 

Az üzlethez nem csak Magyarországon elõ emberek csatlakozhatnak. Egész Európában ill. a világ bármely táján élõ rokonunk, ismerõs-ismeretlen lehet munkatárs/törzsvásárló (magyarország az Európai központ). Bízom benne, hogy minél több ember szeretné megtapasztalni a ganoderma jótékony hatásait, valamint a cég által biztosított kiváló üzleti lehetõséget, mellyel akár anyagilag függetlenné válhat.

 

Évente négyszázmilliárd csésze...

A kávé - mint az olaj után a második legnagyobb értékben forgalmazott kereskedelmi termék - komoly világgazdasági tényezõ. Világszerte mintegy húszmillió termelõ foglalkozik a kávéval, de a termeléstõl a forgalmazásig nagyjából százmillióra tehetõ azoknak a száma, akik valamilyen módon ebbõl a termékbõl élnek. Évente mintegy 120 millió zsák (egy zsák kb. 60 kg) kávét értékesítenek világszerte. Hogy érzékelhetõ legyen a mennyiség: ez négyszázmilliárd csésze kávénak felel meg, tehát a bolygó minden egyes lakosára évi 66 csésze kávé jut.
forrás: http://tudatosvasarlo.hu/cikkek/1284?page=4

 

Szálj be te is ebbe az üzletbe néhány csészével! Igazán nem nehéz. »»

 

“ Az interneten úgy tudsz hálózatot építeni, hogy a jelölteddel soha életedben nem találkoztál, õ mégis megtalál téged, csatlakozik hozzád, megveszi a termékeidet, és üzletet épít." - Kócsó Lászó: Online Aranybánya, 2009

 

Farkas László

DXN Facebook Share Share on Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.